Apple

Au apărut şi primele preţuri pentru iPhone 5 în Europa. În Marea Britanie preţul de plecare este de 529 de lire (660 de euro) pentru varianta de 16 GB, iar pentru aceeaşi variantă, clienţii din Germania şi Franţa vor plăti un preţ pornind de la 679 de euro. Probabil că în jurul acestor valori vor fi şi preţurile din celelalte ţări ale Europei.

Preţul de pornire pentru iPhone 5 este mai ridicat decât cel cu care a fost lansat iPhone 4S. De exemplu, iPhone 4S la momentul lansării oficiale avea preţuri de plecare de la 629 de euro, în timp ce iPhone 5 are preţul de plecare cel mai scăzut de 660 euro. Astăzi preţul oficial al smartphone-ului iPhone 4S pleacă de la 579 de euro, cu o scădere de aproximativ 50 de euro de la momentul lansării.

iPhone 5 poate fi precomandat începând cu data de 14 septembrie (adică de mâine), iar livrarea acestora se va face începând cu data de 21 septembrie, când va fi livrat în primul val de ţări anunţat de Apple. Din păcate, România nu face parte din primele două valuri de ţări în care iPhone 5 va fi disponibil.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.