Apple

Așa cum a mai făcut până acum, Stephane Richard, CEO al France Telecom lasa să-i scape informații importante despre produsele Apple. De data aceasta șeful Orange susține că Iphone 5 va fi lansat la 15 octombrie.

Deși nu a specificat dacă este o informație pe care a auzit-o sau doar o simplă părere, Stephane Richar a declarat: „Dacă e să cred ceea ce se aude, Iphone 5 va fi lansat pe 15 octombrie”.  Acest om a mai lansat astfel multe alte zvonuri care s-au dovedit a fi adevărate. A vorbit, spre exemplu, despre intenția Apple (care până la urmă a fost abandonată) de a introduce un e-SIM.

Declarația sa în legătură cu data lansării noului model de Iphone pare a fi în dezacord cu faptul că de regulă Apple face lansări în zilele de joi și vineri. Data de 15 octombri este o zi de sâmbătă. Un demers logic ne facă să putem crede că declarația lui Richard nu este doar o simplă opinie.

sursa: macrumors

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.