Smartphone

Unbox Therapy pot spune că a dat lovitura în testul realizat iPhone 6 Plus. Au îndoit phabletul american și carcasa din aluminiu s-a dovedit a fi destul de maleabilă, neașteptat și din punctul meu de vedere.

Primul clip cu iPhone 6 Plus:

Al doilea clip în care Samsung GALAXY Note 3 a fost testat:

Presupun că testul a fost făcut pe bune și nu este vreo campanie susținută de concurență. iPhone 6 Plus are un șasiu din aluminiu insuficient ranforsat. Am înțeles că procedeul de îndoire s-a realizat și în buzunarele utilizatorilor. Ceea ce este de-a dreptul ciudat. Au mai fost zeci de alte telefoane cu diagonală de peste 5.5 inch, dar niciunul cu astfel de probleme.

Sursa: UnboxTheraphy

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.