Smartphone

Nu ştiu dacă în trecut au existat atât de multe informaţii legate de o lansare a unui nou model iPhone, însă anul acesta Apple nu a mai putut ţine secret informaţiile legate de design. Aproape zilnic apar noi informaţii despre cele două noi telefoane, însă filmarea de mai jos este poate cea mai clară dovadă despre cum vor arăta iPhone 7 şi 7 Plus.

Nu aş putea spune că sunt schimbări majore la capitolul estetică, însă o diferenţă majoră este prezentă la capitolul camerelor foto. Dacă la iPhone 7 se păstrează un singur senzor, acesta iese destul de mult în relief, semn că avem un senzor nou de dimensiuni mai mari ce poate capta mai multă lumină. La iPhone 7 Plus schimbarea este şi mai mare deoarece acesta va avea o cameră foto duală, cameră care va permite utilizatorilor să realizeze mai multe modificări post-procesare.

La capitolul hardware nu există multe detalii, însă se pare că cele două modele vor utiliza noul procesor Apple A10 şi o memorie de 3 GB RAM. La iPhone-uri sunt mai puţin importante componentele hardware pentru că iOS este un sistem de operare foarte bine optimizat şi nu are nevoie de procesor deca-core sau 6 GB RAM.

În mai puţin de o lună vom vedea oficial cum arată şi cât costă iPhone 7 şi 7 Plus.

Sursa: gizmochina.com