Smartphone

Orange a deschis precomenzile pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus în varianta roșie. Presupun că știți de această ediție dezvoltată de către Apple în parteneriat cu Produc RED, organizație non-profit ce luptă să prevină HIV / AIDS în Africa. 

Apple donează către Product RED pentru fiecare iPhone 7 / 7 Plus comercializat.

Care sunt prețurile practicate de către Orange la precomandă? 

iPhone 7 RED de 128 GB – 855 euro sau 529 euro cu Orange Me 42;

iPhone 7 RED Plus de 128 GB – 985 euro sau 669 euro cu Orange Me 42;

Livrările pornesc din 3 aprilie 2017.

Orange Me 42 este un abonament ce costă 41.65 euro pe lună și include NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 6 GB trafic de internet național, 600 minute internaționale, 2000 de minute sau SMS-uri anuale în roaming, 6 GB pe an în roaming ca trafic de date, Orange TV Go cu Movie Go Unlimited + canale TV + trafic necontorizat, Deezer pe 2 ani.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.