Telefoane Mobile

Mai sunt doar câteva zile până când Samsung GALAXY S8 și GALAXY S8 Plus primesc debutul oficial, specificații detaliate, preț și disponibilitate. Totuși, informațiile curg în ritm continuu, iar cele mai noi detalii sosesc din Mexic. 

Aș putea spune că avem cele mai clare imagini cu GALAXY S8 Plus, vedeți și cum se încadrează smartphone-ul cu diagonala de 6.2 inch în mâna unui utilizator.

Galeria completă o găsiți la sursă;

Trebuie să dau Cezarului ce-i aparține și să recunosc că telefonul sud-coreean impresionează. Sunt curios cum se împacă display-ul de 6.2 inch curbat cu partea de grip. Bănuiesc că majoritatea utilizatorilor vor achiziționa și o husă de protecție, nu de alta, dar ecranul este una dintre cele mai scumpe componente.

Nu mai avem taste fizice ci de tip touch buttons, margini înguste și în partea superioară și inferioară. Una peste alta, arată wow. Este un smartphone cu care imediat ieși în evidență.

Randare nouă pentru GALAXY S8 și S8 Plus – sursa;

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.