Nu doar iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max vin fără încărcător și căști în pachetul de retail. Așa se va întâmpla de acum încolo și cu iPhone SE (2020) și iPhone Xr.

Informația a apărut pe GSMArena.

Cele două smartphone-uri primesc cablul de tip Lightning – USB type-C de la modelele în generație 2020. Apple a redus prețurile pentru moment la EarPods – 19 dolari (reducere de 10 dolari), iar încărcătorul de 20W costă 25 euro în Europa (prețul pentru EarPods este valabil în SUA).

Presupun că așa se va întâmpla și cu iPhone 11.

iPhone 11 Pro și 11 Pro Max mă gândesc că se vor mai comercializa din stoc și vor avea căști și încărcător în pachet. Nu ar strica o lege precum cea din Franța (căștile sunt considerate drept obligatorii alături de un smartphone, iar Apple a trebuit să respecte legislația). Nu m-aș mira să vină Uniunea Europeană cu o precizare și o obligație pentru companiile ce-și vând produsele în acest spațiu.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.