Smartphone

Seria de smartphone-uri “SE” a celor de la Apple s-a bucurat de ceva succes, tocmai de aceea compania americană pregăteşte un model nou. Informaţia a fost confirmată deja din mai multe surse, deci putem spune că gradul de credibilitate este destul de ridicat.

A treia generaţie iPhone SE va fi lansată oficial în prima parte a anului viitor. Aceasta va fi una compatibilă 5G şi va beneficia de avantajele puternicului procesor A14 Bionic (folosit în prezent pe seria iPhone 12).

Se pare că iPhone SE 3 va aduce şi o noutate în lumea Apple şi anume camera frontală tip bulină. Viitorul terminal va renunţa la celebrul breton şi va include un senzor mic şi drăgălaş, aspect care ar trebui să îi bucure pe fanii mărului muşcat, deoarece vor primi mai mult display poate într-un corp la fel de redus în dimensiuni.

Cu o cerere în creştere pentru această categorie a telefoanelor compacte, iPhone SE 3 ar putea da lovitura în 2022.

Sursa: digitimes.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.