Telefoane Mobile

Realme pregăteşte un nou smartphone cu dotări peste medie, unul ce atrage atât cu specificaţiile hardware, cât şi cu preţul.

Device-ul se va numi Realme GT Master Edition şi va fi lansat oficial pe 21 iulie. Telefonul a primit mai multe teasere din partea producătorului, iar într-unul dintre ele apare menţionată valoarea de 19 GB RAM. La prima vedere poate părea destul de ciudat, însă adevărul este că vorbim doar de o simplă soluţie software.

În realitate noul Realme GT Master Edition va avea un maxim de 12 GB RAM şi până la 7 GB memorie RAM virtuală. Practic un utilizator poate aloca până la 7 GB din stocarea internă a smartphone-ului sub această formă de RAM virtual. Această funcţie va permite telefonului să ruleze mai multe aplicaţii în paralel fără a le închide, cu menţiunea că aceşti RAM-i virtuali nu sunt la fel de rapizi precum cei dedicaţi.

Ce alte specificaţii aşteptăm pe Realme GT Master Edition ?

  • display OLED de 6.55 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 870 + Adreno 650 GPU;
  • până la 12 GB RAM LPDDR5 şi 128 / 256 GB spaţiu de stocare;
  • Android 11 cu interfaţa Realme UI 2.0;
  • cameră foto triplă cu senzor principal Sony IMX766 de 50 Megapixeli, f/1.8, OIS, EIS + 16 Megapixeli ultra-wide la 119 grade + 2 Megapixeli Macro;
  • cameră frontală de 32 Megapixeli cu f/2.45;
  • baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 65 W.

Realme GT Master Edition ar urma să aibă un preţ de plecare de aproximativ 460 dolari în varianta sa de bază.

Sursa: fonearena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.