Smartphone

Se ştie că la nivel estetic seria iPhone SE vine în general cu trăsături destul de îmbătrânite, aceasta fiind o modalitate a celor de la Apple de a reduce costurile.

Nici iPhone SE 4 nu va face excepţie de la regulă, mai multe surse indicând că telefonul va arată similar cu iPhone XR (model lansat în 2018). Cei de la Front Page Tech sunt siguri de acest aspect, astfel că au realizat un clip de prezentare pentru viitorul iPhone SE 4 cu ajutorul unor randări detaliate:

iPhone SE 4 ar urma să fie primul model din serie fără buton Home cu Touch ID, iar portul lightning ar trebui să fie înlocuit cu cel USB Type-C.

Lucrurile se mai pot schimba, mai ales că lansarea oficială este încă destul de îndepărtată (unii menţionează chiar anul 2024, deşi personal mi se pare mult prea târziu).

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.