Diverse

Xiaomi este un jucător important la nivel global pe tot ce înseamnă produse smart, însă pentru a-şi continua dezvoltarea are nevoie de parteneri puternici şi competitivi.

Un astfel de partener se anunţă a fi TCL Group, companie aflată în spatele brandurilor Alcatel, BlackBerry şi Palm. Xiaomi a achiziţionat 65.165.803 acţiuni ale TCL Group (0.48% din numărul de acţiuni) ca prim pas în dezvoltarea unei colaborări de durată.

Înţelegerea dintre cele două companii a fost semnată pe 29 decembrie şi implică o muncă egală: Xiaomi se va ocupa de partea de cercetare-dezvoltare şi de design-ul noilor device-uri, în timp ce TCL se va concentra pe creşterea lanţului de aprovizionare şi pe implementarea de noi tehnologii de producţie.

Parteneriatul dintre Xiaomi şi TCL va avea drept rezultat produse smart cu aplicabilitate diversă, însă nu au fost oferite încă exemple concrete.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.