Apple

Se pare că lansarea pe piaţă a noului iPhone de către cei de la Apple va aduce cu sine şi o scoatere a unor produse din portofoliul gigantului. Este doar un zvon şi este vorba despre iPod shuffle şi clasic.

Cei de la The Unofficial Apple Webblog nu şi-au dezvăluit sursa acestor informaţii, dar susţin că sunt destul de încrezători că aceste două dispozitivevor dispărea de pe piaţă. Classic-ul a rămas în funcţie 10 ani, de când există iPod practic, purtând o mulţime de similitudini cu iPod-ul original şi utilizează un platted-based hard drive în vreme ce Apple încearcă să treacă pe soluţii bazate pe memoria flash. Varianta Shuffle este, practic, la fel ca şi nano, însă fără ecran. Lipsa acestuia a devenit o problemă odată cu apariţia unui stick de memorie cu funcţii de redare a muzicii. Aşadar, dacă Apple va scoate din circulaţie aceste dispozitive, toate iPod-urile vor fi cu ecran tactil, în tendinţe. Şi de ce să nu fie aşa, în fond?!?!?!

Oricum, va trebui să aşteptăm să auzim ştirea oficială. Până atunci, dacă nu ai variantele astea deja în posesie, grăbeşte-te! S-ar putea să nu le mai găseşti.

Aaaaa! Şi nu uita. Pe 4 octombrie e ziua cea mare; va fi lansat oficial iPhone 5.

Sursa: TUAW

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.