Arhiva-Hardware

Cel puțin așa sugerează imaginea de pe un site taiwanez de tehnologie. Designul rămâne aproape neschimbat și camera de 1.3 megapixeli este înconjurată de o ramă argintie ce o individualizează. Nu prea văd utilitatea, dar poate avem de-a face cu o imagine prelucrată cum se întâmplă mai ales în cazul viitoarei generații a iPhone.

iPod a fost o piatră de hotar pentru Apple și de acolo se poate spune că a început revoluția pentru compania condusă de Steve Jobs. Nimeni nu se gândea că un player mp3 și ulterior mp4 poate genera vânzări atât de ridicate . iTunes era pentru melodii ce este acum App Store pentru aplicații.

Via bgr.com

Categorii: arhiva-hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.