Arhiva-Resurse

Am participat la un eveniment de presă în cel mai nou magazin iStyle din România. Acesta se va deschide pe 30 martie 2012 în Băneasa Shopping City. Suprafața sa este de 260 metri pătrați și mai va fi cel mai mare magazin iStyle din țara noastră. iStyle este și singurul Apple Premium Reseller local. 

Investiția s-a ridicat la 250.000 de euro și respectă standardele Apple. Utilizatorul poate testa fiecare produs în parte, aceastea nu sunt aglomerate și ai spațiu suficient spre a-l studia într-un mod cât mai facil. Din magazinele iStyle vei putea cumpăra noul iPad, iPad 2, iPod, iPhone 4S și iPhone 4, linia de MacBook și iMac, peste 7.000 de accesorii dedicate pentru Apple. Am observat că sunt vândute și imprimante HP.

Ca o caracteristică aparte pentru magazinul iStyle din Băneasa Shopping City au menționat că s-a realizat o sală de training în care vei putea învățat mai multe despre produsul Apple din dotare de la editarea fotografiilor pe Mac, la aplicația Garage Band și modul în care se poate compune muzică pe ea sau cum funcționează Office pentru Mac.

În data de 30 martie 2012, în ziua în care magazinul se va deschide primiți 10% reducere pentru fiecare iMac, iPhone sau iPod cumpărat din magazin. Au și anunțat primele workshop-uri pentru 31 martie de la ora 17.00:

– Manipulare Audio/Video pe platforma Apple – Cristian Stanciu;

– Muzică și sunet on Apple Gadgets – Cristian Ștefănescu.

Magazinul este identic cu cel din AFI Palace Cotroceni ca și organizare sau materiale folosite, dar mai mare în dimensiune. Mi-a plăcut modul în care este conceput și știu că Steve Jobs era obsedat de modul și experiența pe care o oferă un magazin Apple. iStyle nu este un shop Apple, dar ca să primească statutul de Apple Premium Reseller trebuie să îndeplinească o serie de condiții destul de drastice.

Cel mai vândut portabil Apple este MacBook Air de 13.3 inch. Se vând în medie – 3 – 4 iPad pe zi.

Dora Popeneciu, Director General iStyle România: “iStyle România deschide cel mai mare magazin din întreaga zonă, cu un singur scop: acela de a facilita interacțiunea directă între consumator și produsele Apple, atât de necesară în procesul de achiziţie. Fie că e vorba de produse destinate activității cotidiene, petrecerii timpului liber sau de simple accesorii, echipa iStyle vă așteaptă acum și în noua locație cu o serie de servicii noi.“

Găsiți o galerie foto cuprinzătoare mai jos:

 

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.