Joaca basketball in Facebook Messenger Software

Se pare că Facebook pregătește tot mai multe surprize utilizatorilor aplcației mobile Messenger. După ce la începutul anului au introdus posibilitatea de a juca șah în interiorul aplicației Facebook Messenger, acum putem face și un joc mic de baskteball în aceleași condiții.

Recunosc că acest joc a fost introdus de ceva vreme, însă abia recent am aflat despre el, nefiind o știre foarte populară. Facebook tot introduce jocuri și moduri de a pierde vremea în cadrul aplicației sale de mesagerie. Iar dacă la jocul de șah îi vedeam scopul și rostul, fiind unul multiplayer, la cel de basketball singurul motiv pe care-l găsesc pentru existența lui este probabil cel de a avea ceva de făcut cât timp aștepți ca cineva să îți răspundă.

Joaca basketball in Facebook Messenger

Jocul nu este unul complet, așa cum era în cazul celui de șah. Aici tot ce poți să faci este să arunci mingea la coș, din poziție fixă, un fel de hoops cum spun americanii. Însă simplitatea lui este cea care și atrage, pierzându-mi jumătate de oră cu el înainte să îmi aduc aminte că plănuisem un articol pe această temă.

Jocul este simplu de pornit. Tot ce trebuie să faci este să trimiți cuiva emoticonul cu mingea de basket și după să faci click/tap pe aceasta. Din păcate jocul funcționează doar pe aplicația de mobil, nu și pe varianta web așa cum s-a întamplat cu jocul de șah.

Joaca basketball in Facebook Messenger

Ce părere ai despre tendința celor de la Facebook de a include jocuri în aplicația de Messenger? Ai jucat șah sau intenționezi să arunci mingea la coș? Folosește secțiunea de comentarii pentru a răspunde.