Cel mai puternic camion din lume. Volo Trucks dupa cate stiu stau bine la vanzari, ar fi bine sa ii rascumpere pe cei din domeniul automobilelor usoare – nu de alta dar sa nu mai ajunga pe mana straina si in contextul actual nu intereseaza pe nimeni.
                    Suzuki este afectata prin uzina din Ungaria de criza gazelor rusesti. Globalizarea este de vina – trebuiau sa faca uzina la noi si ar fi avut gaz, putin, mai mult timp.
                   O creatie made by Ferrari!
                    
           Cel mai teribil crash-test din istorie. Din pacate, cred, si Dacia 1310 s-ar fi confruntat cu aceeasi problema in cazul unui crash-test.
          Pe astia nu ii baga nimeni in seama – ultranationalismul elvetian oare isi are rostul. Cu siguranta ca le-am creat si multe probleme dar este o nedreptate pentru o majoritate, invariabil, nevinovata. Oricum, nu ne pasa noua dar altora de tara noastra!
                   

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.