De mult timp nu am mai pierdut atatea nopti in fata calculatorului. De vina as putea sa spun ca este blogul dar mai degraba curiozitatea de a vedea ce scriu altii pe blogurile lor. Am descoperit un intreg univers, as putea spune, care pana prin noiembrie il cunosteam doar tangential. Pana atunci pe net doar ma informam, vizionam videoclipuri si citeam presa online traditionala. Raman uimit cate persoane scriu si cate bloguri sunt interesante. 
                  Incerc sa inteleg conceptul asta de blog si ma bloghez in mii de sfaturi pentru incepatori. Deocamdata din blogurile noastre se castiga relativ putin – Zoso ia, dupa spusele lui, aproximativ 1000 de euro dar probabil ca mai mult. Am inteles ca ar fi doua tipuri mari de bloguri, de fapt de bloggeri:
 – freestyle;
– cu o anumita tema.
                  Freestyle sunt cele mai intalnite si probabil ca si al meu se inscrie in categoria asta. Blogurile cu o anumita tema au in spate o echipa si se adreseaza unor categorii distincte. 
                    Am observat ca pe langa lupta pentru trafic exista si una pentru linkuri. Inteleg ca toate motoarele de cautare folosesc acum linkurile externe si calitatea acestora pentru indexare – ceea ce pare interesant. 
                    Pot sa trag o concluzie – sunt in perioada de sondare a terenului si incerc sa ma familiarizez cat mai mult cu conceptul de blog. Blogul este la indemana oricui dar sa il dezvolti trebuie sa existe o idee in spate. Probabil ca etapa asta o sa mai dureze mult si, din pacate, timpul nu este rabdator nici cu mine si nici cu noi toti. Timpul este cel mai mare dusman al omului.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.