Telefoane Mobile

Numele acestui smartphone (K Touch Nibiru Mars One H1) este destul de odios, dar chinezii în general nu excelează la acest capitol. Trecând uşor peste această ciudăţenie, revenim la telefonul în sine şi ce oferă aceasta.

K Touch Nibiru Mars One H1 este un device cu display de 5 inci FullHD (1920 x 1080 pixeli), procesor MediaTek MT6592 octa-core tactat la 1.7GHz, cameră foto de 13 megapixeli ce poate filma în format 4K şi cameră secundară de 5 megapixeli ce poate filma în format FullHD, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă + suport pentru card microSD, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 şi rulează Android 4.2.2 Jelly Bean.

Toate acestea nu ar fi fost deloc interesante dacă nu observam şi preţul de comercializare. În China, acest telefon se va putea cumpăra încă de la lansare la un preţ de 998 yuani, adică aproximativ 160 de dolari. Nu ne facem speranţe că device-ul K Touch Nibiru Mars One H1 va ajunge vreodată în România, dar ca un simplu exerciţiu de imaginaţie, cum credeţi că s-ar numi un astfel de smartphone la un preţ de 160 de euro în ţara noastră? Eu cred că HIT !

nibiru2
Sursa: Gizchina.com