Telefoane Mobile

Ultimele informații de pe blogurile și site-urile tech din dot com indică lansarea lui iPhone 5C în varianta de 8 GB. Anunțul ar urma să fie făcut în cursul zilei de mâine. Prețul de comercializare ar fi cu 60 de dolari mai mic decât la versiunea de 16 GB.

Mi se pare o mișcare ilogică a Apple. Următoarele modele Apple le găsiți în oferta magazinelor din țara noastră: iPhone 4S de 8 GB, iPhone 5C de 16 sau 32 GB, iPhone 5S în variante cu 16, 32 sau 64 GB spațiu de stocare. Presupun că iPhone 5C-ul de 8 GB urmează a fi listat și prin oferta operatorilor telecom.

Mai multe detalii legate de iPhone 5C în review-ul dedicat. Găsiți iPhone 5C de 16 GB la prețul de 2199 lei pe eMAG. Varianta de 8 GB presupun că urmează a coborî sub pragul a 2000 de lei.

Sursa: Engadget.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.