Diverse

V-am obişnuit ca săptămânal să vă prezentăm cele mai interesante oferte din noul catalog Kaufland, însă de data aceasta un anumit produs se remarcă fără doar şi poate.

În catalogul din perioada 23 – 29 noiembrie Kaufland ne aduce un televizor de 80 cm la doar 349 lei. Chiar dacă este un televizor low-cost, ieftin, la aşa diagonală vă asigur că nu veţi mai găsi o ofertă atât de bună. Nici de Black Friday nu am avut asemenea preţ.

Modelul este Walton 32WA5100, vine cu o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, difuzoare duale, slot CI+ şi porturi destule: 2 x HDMI, 1 x USB, 1 x jack 3.5mm, 1 x Scart, 1 x RF, 1 x CVBS şi 1 x YPbPr.

Televizorul este foarte bun pentru o bucătărie, o cameră mică, o terasă, undeva unde nu să nu aveţi pretenţii. Eu îl văd ideal de făcut cadou bunicilor, părinţilor sau chiar unei familii nevoiaşe (şi aşa vin acum Sărbătorile de Iarnă, perioadă în care iese omenia din noi, asta după ce 11 luni nu prea am făcut nimic în acest sens 😟😟😟).

Walton 32WA5100 poate fi găsit la pagina 8 în catalogul Kaufland, pagină unde puteţi găsi şi alte device-uri de luat în calcul.

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.