Tablete

Amazon trebuie să aducă un refresh substanțial la Kindle Fire și asta în contextul în care Google Nexus 7 cu un hardware mai performant și prețul de 199 dolari va debuta în câteva zile. Au început să vină zvonurile legate de datele tehnice ale lui Fire 2.

Se spune că rezoluția va crește la 1280×800 pixeli față de IPS-ul de 7 inch de pe primul Fire care aducea 1024×600 pixeli. Presupun că diagonala tabletei Amazon va rămâne la 7 inch, nu se știe nimic sigur. Se vorbește și de un ecran de 10 inch.

Ar fi ok pentru Amazon să aducă o tabletă ieftină de 10 inch, ar intra în luptă directă cu iPad, dar prețul va fi unul mult mai bun, elementul central de atracție ca și la prima lor tabletă.

Pe lângă rezoluția de 1280×800 pixeli mai se spune că noul Fire va avea o cameră, presupun că una frontală pentru apelurile video.

Kindle Fire, prima generație, costă 999 lei.

Sursa: AllThingsD

Categorii: tablete

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.