Arhiva-Hardware

Cu această ocazie vă spunem că avem la test și un all-in-one pc de 27 inch de la HP. Urmează ca review-ul să apară cât de curând pe site-ul nostru și impresiile au fost pozitive în mare parte. All-in-one pc-urile le consider de viitor și singurul impediment ar fi legat de preț și hardware-ul care ajunge a fi de top doar într-o plajă a costurilor de achiziție ridicate.

Primele modele de all-in-one HP cu Intel Ivy Bridge au apărut încă din aprilie 2012. Acum au fost aduse HP Envy 23 cu display de 23 inch și rezoluție 1920×1080 pixeli, design ce mizează pe conceptul de edge-to-edge, Beats Audio, Intel Ivy Bridge sau AMD pe partea de procesoare încorporate, până la 2 TB spațiu de stocare, HDMI, Blu-ray, TV tuner. Prețul în SUA începe de la 950 dolari și urcă în funcție de configurația aleasă.

HP Pavilion 23 este un alt all-in-one pc. Ecranul este identic ca dimensiune și rezoluție cu HP Envy 23. Ajunge a dispune până la 2 TB spațiu de stocare, Intel Ivy Bridge Cpre i5 sau procesoare AMD. Prețul său este poziționat mai jos, de la 650 dolari. Ambele vor începe a fi disponibile în SUA din 5 august și nu știu dacă vor fi aduse și în țara noastră, deși nu văd de ce nu ar face acest lucru.

HP Compaq Elite 8000 și HP Compaq Pro 6300 se adresează zonei de business. HP Compaq Elite 8300 dispune de procesoare Intel din a doua sau a treia generație, placă grafică integrată sau dedicată, display de 23 inch. Prețurile încep de la 879 dolari și de la 929 dolari pentru ecranul cu multi-touch care va deveni o adevărată plăcere în utilizare când se va trece pe Windows 8. Intră pe piața din SUA de la 10 septembrie.

HP Compaq Pro 6300 pornește de la 799 dolari și disponibil din 3 septembrie. Aduce un display de 21 inch cu LED-backlit, cameră web de 2 Megapixeli, procesoare Ivy Bridge și Sandy Bridge.

Sursa: Engadget.com