Tablete

Dacă am face o comparație cu iPad ar fi o valoare mică, iar dacă ne-am gândi la tabletele Android ar fi o sumă considerabilă. Kindle Fire s-ar putea să devină una dintre cele mai vândute tablete după iPad și iPad 2. Datele tehnice le puteți găsi – aici.

Prefer să nu emit judecăți de rău sau bine până nu o văd la lucru. Aduce o interfață personalizată a Android, procesor dual-core la 1 GHz, nu are bluetooth sau 3G, preț de 199 dolari și livrările încep din 15 noiembrie 2011. Producătorul lui Kindle Fire este Quanta ca și în cazul lui BlackBerry PlayBook, doar că PlayBook s-a vândut în 200.000 de exemplare într-un trimestru întreg pe când Fire la precomandă într-o singură zi s-a apropiat de 100.000.

Informația cu referire la Kindle Fire vine de la o firmă cu referințe în market research – EDATA.

Update: iPad în prima zi s-a vândut în peste 300.000 de unități. 

Sursa: bgr.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.