Arhiva

Un nou desktop all-in-one ce face parte din seria 7 a fost prezentat de Samsung. Fabricat din aluminiu și cu o memorie de 1 TB, calculatorul vrea să atragă cât mai mulți clienți pentru acest soi de sisteme gen iMac.

Desktopul all-in-one are un display de 23 de inci și va fi disponibil în două variante. Unul dintre modele, cel mai scump și performant în același timp,  are un procesor Intel Core i5 de 2,7 GHz, 8 GB de RAM, 1TB și o placă video integrată. Pe lângă acestea calculatorul vine cu o cameră web de 1,3 MP, Bluetooth și Wi-Fi. Acest model va costa 1199 de dolari în Statele Unite, iar pentru Europe prețurile sunt încă necunoscute.

Al doilea model costă doar 999 de dolari și vine cu un procesor Intel Core i3 2,6 GHz și 6 GB de RAM. În afară de acestea, celelalte caracteristicii sunt identice primului model mai scump.

[nggallery id=174]

sursa: cnet.com

Categorii: arhivaarhiva-pc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.