Arhiva-Hardware

SSD-urile sunt viitorul în ce privește spațiul de stocare de pe un laptop / desktop pc. Asta este evident. Prețurile au început să coboare și sunt sigur că este loc mai bine de atât. Kingston dorește să popularizeze SSD-urile și aduce o campanie intitulată: Dedicați Performanței.

Scopul este de a educa publicul vis-a-vis de beneficiile aduse de un SSD.

Fiabilitatea este punctul principal al strategiei de produs, iar compania Kingston este dedicată depăşirii standardul impus de industrie când vine vorba de detaliu, calitatea produsului şi fiabilitatea produsului. Practic, SSD-urile Kingston sunt “Dedicaţi Performanţei”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. “Într-un domeniu marcat de produse relativ convenţionale, această campanie are scopul de a adăuga o latură umană şi emoţională pentru a creşte angajamentul faţă de consumatorii noştri. ”

Ce oferă Kingston în campania Dedicați Performanței?

– colaborare strânsă între partenerii selectați și Kingston;

– crearea de instrumente și informații specifice pentru a ajuta la o mai bună informare privind SSD-urile Kingston și tehnologia încorporată;

– acces la instrumente online și materiale de campanie pentru a impulsiona vânzările. Asta pentru partenerii selectați, iar materialele oferite sunt șabloane de e-mail, clipuri video, imagini, acces la ghidurile de vânzări și instruirea personalului.

– promoții la diverse produse Kingston de tip SSD.

Observ că eMAG.ro deja derulează o astfel de promoție:

1. Flash SSD 64GB V200 – 349 lei;

2. Flash SSD 128GB V200 – 469 lei;

3. Flash SSD Kingston 240GB HyperX 3K – 1.349 lei.

Categorii: arhiva-hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.