Retelistica

Millidge și Doig sunt mascotele Orange pentru cartelele prepay și sărbătoresc 10 ani din momentul în care au început a fi utilizate în spoturile publicitare. La 10 ani de Millidge și Doig, orice opțiune activată în perioada 15 iunie – 18 iulie 2016 aduce un trafic de date de 10 ori mai mare față de cât oferă opțiunea în mod normal. 

Declarație oficială:

Acum 10 ani, Millidge și Doig au apărut pentru prima dată într-o reclamă Orange, intrând astfel pentru prima oară în casele românilor. Îndrăgiți de către adulți și copii deopotrivă, de-a lungul timpului cei doi ne-au amuzat cu fiecare apariție – au cântat, ne-au invitat la dans, ne-au încurajat să sprijinim tinerii olimpici sau să cântăm la pian. Acum a venit vremea să îi sărbătorim oferind clienților PrePay un bonus de internet pentru distracție înzecită. Iar aventurile lor din această vară nu se opresc aici. Pregătim în continuare noi surprize care să îi bucure pe fanii lui Millidge și Doig” a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.

Bonusul se oferă la prima activare a unei opțiuni de minim 5 euro, iar traficul de date poate fi utilizat până la 31 decembrie 2016 cu o opțiune activă în cont.

Mai multe detalii pe site-ul operatorului portocaliu.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.