Diverse

Munca din spatele gadget.ro implică multă pasiune şi devotament din partea noatră, însă acestea nu sunt suficiente pentru a avea un trai decent în viaţa de zi cu zi. De aceea toţi avem joburi separate, iar după cum probabil ştiţi eu lucrez la Coca Cola HBC România. În articolul de faţă vreau să vă povestesc pe scurt despre o nouă promoţie desfăşurată împreună cu Orange România.

Anual Coca Cola organizează numeroase campanii mai mult sau mai puţin interesante, însă cea valabilă în perioada 14 martie – 30 aprilie este de interes pentru toţi utilizatorii Orange. La achiziţia oricărei sticle de Coca Cola 500ml sau Coca Cola Zero 500ml primiţi garantat 50 MB internet pe mobil în reţeaua portocalie. Pentru a beneficia de acest trafic trebuie să introduceţi pe promotions.coca-cola.com codul unic existent sub fiecare capac, iar introducerea acestui cod vă înscrie automat şi în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 3 bilete duble oferite zilnic pentru festivalul UNTOLD.

Ceva asemănător a fost organizat şi în toamnă, însă atunci se ofereau doar 25 MB internet pe mobil. Pentru a beneficia de aceşti MB trebuie neapărat să aveţi un număr eligibil Orange.

PS: Traficul se poate cumula. La un bax de 12 sticle puteţi activa 600 MB internet pe mobil.

Categorii: diverseorange

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.