Retelistica

UPC împlineşte anul aceste 25 de ani de prezenţă în România, iar pentru a marca acest capitol important, compania va celebra pe tot parcursul anului printr-o serie de inițiative.

Prima şi poate cea mai importantă este lansarea campaniei “25 de ani de inovaţie” prin intermediul căreia UPC oferă 25% reducere pentru o perioadă de 25 de luni pentru pachetele de servicii Happy Home.

„De 25 de ani, investim și inovăm pentru a le oferi clienților acces la cele mai noi tehnologii, multe dintre ele aduse în premieră pe piața din România. Ultimii ani au adus o creștere accelerată pentru UPC, susținută de produse și servicii digitale la cele mai înalte standarde pentru clienții noștri și o nouă identitate de brand care ne consolidează poziția la nivelul pieței. Suntem mândri de tot ce am realizat ca echipă și, în continuare, rămânem fideli strategiei noastre de a aduce experiențe unice de conectivitate și divertisment în casele românilor și de a răspunde cât mai bine nevoilor lor. Mulțumim tuturor clienților și partenerilor noștri pentru încrederea pe care o au în noi. Împreună scriem povestea următorilor ani, în care inovația digitală va juca un rol din ce în ce mai important în viața noastră, a tuturor.” a declarat Robert Redeleanu, CEO UPC România și Ungaria.

Preţurile pachetelor Happy Home vor fi:

  • Connect 150 + Play Familia – include internet fix cu viteze în download de 150 Mbps şi upload de 6 Mbps + Modem Connect Box Wi-Fi, 131 canale TV + mediabox Horizon cu funcţia Replay şi apeluri nelimitate în reţeaua UPC – 51.75 lei / lună în primele 25 luni, 69 lei / lună din luna a 26-a;
  • Connect 300 + Play Familia – include internet fix cu viteze în download de 300 Mbps şi upload de 6 Mbps + Modem Connect Box Wi-Fi, 131 canale TV + mediabox Horizon cu funcţia Replay şi apeluri nelimitate în reţeaua UPC – 55.5 lei / lună în primele 25 luni, 74 lei / lună din luna a 26-a;
  • Connect 500 + Play Maxim – include internet fix cu viteze în download de 500 Mbps şi upload de 25 Mbps + Modem Connect Box Wi-Fi, 162 canale TV + mediabox Horizon cu funcţia Replay şi apeluri nelimitate în reţeaua UPC – 70.5 lei / lună în primele 25 luni, 94 lei / lună din luna a 26-a.

Mai jos aveţi şi un scurt istoric al investiţiilor UPC în România:

Categorii: retelistica

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.