Arhiva

Data de 1 Februarie este extrem de specială pentru noi. De ce? Deoarece astăzi, 01.02.2012, Gadget.ro împlinește 1 an de la lansare!

În acest prim an am trecut prin multe „peripeții”.

Am început modest, având „în spate” arhiva HelpDeskOfficer – blog care, la vremea aceea, se baza doar pe informații legate de Apple și iOS. Totuși nișa Apple începea să piardă teren, în special datorită lipsei de soluții (jailbreak-uri, unlock-uri) prompte. Am dorit să fim mai mult, să ne lărgim viziunea. S-a conturat ideea trecerii pe o nișă cu perspectivă mai largă, care să ne permită acoperirea mai multor producatori și device-uri. Astfel că, după o scurtă perioadă, Emil Dragota a decis să renunțe la blogul său în favoarea Gadget.ro. În ajutorul său au venit o serie de editori, pare din ei oferind chiar și în prezent conținut proaspăt.

Astfel „s-a născut” ceea ce astăzi este Gadget.ro – o sursă de informare constantă și de încredere. Hi-Tech Lifestyle. Și, ca în poveste, „am crescut într-un an cât alții în 10”.

Câteva statistici:

– aproape 8300 de articole
– aproximativ 28.000 de comentarii
– peste 1 milion de vizitatori
– peste 2.2 milioane de afișări
peste 1 milion de afișări pe canalul nostru de YouTube
– peste 1200 de fani pe pagina noastra de Facebook
– peste 240 de followeri pe contul nostru de Twitter
– aproape 10.000 de abonati la newsletter
– peste 450 de abonati la feed-ul nostru RSS

Pentru anul 2012 vă pregătim o mulțime de surprize, concursuri cu premii consistente (primul concurs este extrem de aproape!), review-uri pentru cele mai noi smartphoneuri, tablete, laptopuri,  componente PC și periferice high-end, și (în curând!) camere foto și video.

Dorim în primul rând să vă mulțumim vouă, celor care ne citiți! Mulțumim pentru toate comentariile voastre, fie ele pozitive sau negative. Vă mulțumim pentru că ne obligați să ridicăm zilnic ștacheta. Fără voi…eforturile noastre nu și-ar avea rostul. De asemenea dorim să mulțumim partenerilor și furnizorilor care ne-au pus la dispoziție produsele prezentate,

Suntem siguri că planurile noastre pentru al doilea „an de viață” vă vor surprinde în mod plăcut. „Be ready!”.

Cu respect,
Echipa Gadget.ro