Software

Google pregătește o schimbare masivă pentru magazinul său de aplicații cunoscut până acum sub denumirea de Android Market. Se va numi Google Play și veți găsi în același loc: muzică, cărți, filme, aplicații. Toate sunt stocate online, în cloud. Veți putea stoca până la peste 20.000 de melodii noi, milioane de alte melodii la alegere spre download. 

Trei servicii vor fi reunite în Google Play: Android Market, Google Music și Google eBookstore.

Google oferă prețuri speciale la multe aplicații cu această ocazie, 50% mai ieftine decât în mod normal și vă recomand să parcurgeți Marketul de aplicații pentru oferte. S-ar putea ca și sistemul de operare Android să fie rebrandruit. Văd că au renunțat la denumirea Android pentru zona de aplicații ce acum a devenit mult mai complexă.

Pentru a vedea despre ce este vorba http://play.google.com/about/

Update: Din păcate sunt și limitări în funcție de locul din care accesezi serviciul Google Play:

SUA – muzică, cărți, filme și aplicații Android;

Canada și Marea Britanie – filme, cărți și aplicații Android;

Australia – cărți și aplicații;

Japonia – filme și aplicații Android;

Restul lumii – aplicații Android.

Categorii: androidsoftware

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.