Arhiva-Resurse

Maguay este un brand românesc care oferită o gamă de portabile interesantă. Nu este și singurul lor domeniu de activitate. Participă la CeBIT Hanovra 2012 ce se desfășoară între 6 și 10 martie. 

Standul Maguay poate fi găsit în Hala 6, D64. Au adus ultimele tehnologii în materie de servere, Intel Grizzly Pass este ultimul standard în materie. Normal că vor dori să impresioneze cu gama de sisteme portabile și desktop, spațiu de stocare și servere.

Vor aduce și o soluție de management a flotelor de automobile denumită iTrack sau Classmate PC prin care instituțiile scolare pot crea o clasă virtuală, un computer al profesorului și Classmate PC-uri ale elevilor, iar acestea reunite într-o rețea, astfel se pot susținute lecțiile. Platforma utilizată pentru Classmate PC aparține Intel.

Maguay își propune să se extindă în afara granițelor României cu soluții customizabile atât la nivel de software cât și hardware. CeBIT reprezintă o oportunitatea din punctul de vedere al Maguay pentru a accede mai ușor la parteneriate internaționale. Maguay activează în țara noastră de peste 20 de ani.

Puteți beneficia de un portabil Maguay și 1/200 la un Ford Ka – detalii.

 

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.