Diverse

Azi-dimineaţă în jurul orei 9:00 primesc pe telefonul personal un SMS ciudat cu ceva greşeli gramaticale (mai exact lipsa mai multor semne de punctuaţie). Se făcea că au fost lansate 3 noi site-uri de anunţuri online, iar două dintre ele au denumiri complet neinspirate: ladetoate.ro şi ocx.ro. Sursele celor două denumiri le cunoaştem cu toţi.

sms

Iniţial am crezut că este o glumă, însă după ce le-am verificat pe ambele mi-am dat seama că acestea chiar au anunţuri publicate. Nu sunt multe, poate câteva zeci, însă aceste site-uri chiar există. Suplimentar celor două a mai fost lansat şi earivaj.ro care îmi sună la fel de tâmp şi despre care cred că este la rândul său inspirat după un alt site de anunţuri mai cunoscut (nu reuşesc să îmi dau seama după care).

Cred în continuare că este o glumă proastă, iar dacă acestea se dovedesc serioase aş putea spune că sunt o jignire adusă mai cunoscutelor olx.ro şi lajumate.ro. Cât de neinspirat să fii să alegi aceste denumiri pentru noi platforme de anunţuri online?

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.