Accesorii inteligente

Am testat No.1 D5, iar impresiile formate le găsiți în materialul redactat de către Darius Pană. Compania chineză merge mai departe cu o versiune îmbunătățită denumită No.1 D6. 

Renunță la designul circular pentru unul de tip rectangular, specificațiile sunt în rândul celor găsite pe un smartphone, iar soft-ul preinstalat urcă la Android 5.1 Lollipop.

Specificații No.1 D6;

No1-D6 (7)

  • display de 1.63 inch cu rezoluție 320×320 pixeli;
  • procesor MediaTek 6580 de tip quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și suport pentru cardurile microSD de până la 32 GB;
  • Android 5.1 Lollipop;
  • Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, barometru;
  • baterie de 450 mAh.

Toate detaliile sunt pe site-ul No.1.

Am zâmbit puțin când am citit că No.1 D6 a obținut 18.000 de puncte în testul AnTuTu, de parcă asta ar conta când cumperi un ceas inteligent. Observ că au adus și trei taste capacitive sub ecranul de 1.63 inch (Mai multe detalii, ieșire pe ecranul de start, Back).

O să-l primim la review și vă spunem ce experiență de utilizare oferă.

Galerie de imagini cu No.1 D6;

Tag-uri: No.1No.1 D6

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.