Smartphone

iPhone 4S este smartphone-ul ce a stârnit interes încă de la prezentarea sa oficială făcută de către Apple la începutul lui octombrie 2011. Vânzările în milioane de unități la nivel global demonstrează interesul publicului față de telefonul Apple, ultimul conceput și lansat când Steve Jobs se afla în viață.

Lansarea oficială în România s-a produs mult mai repede față de iPhone 4 și Vodafone este operatorul local care a anunțat în premieră că va aduce iPhone 4S în portofoliul său și au adus o ofertă de abonamente precum și un eveniment care să marcheze intrarea smartphone-ului Apple în stocul fizic al magazinelor sale.

Vă invit să participați la evenimentul de lansare din noaptea de 10/11 noiembrie 2011 alături de o serie de vedete precum Cabral Ibacka, Andreea Raicu și Robert Turcescu. Vor fi și o parte dintre bloggeri cunoscuți din online-ul românesc. Abia aștept să stau la o discuție prelungită cu Radu DumitruDan Dragomir, Cristian Manafu. Așa că puteți trece pe la ora 22.00 la mall-ul Plaza România în data de 10.11.2011. Puteți achiziționa un iPhone 4S din magazinul Vodafone începând cu ora 00.00 și vor fi o sumă de surprize pe care operatorul le-a pregătit celor prezenți: reducere de preț, cadou surpriză.

Puteți câștiga un iPhone 4S și răspunzând pe facebook la întrebarea: De ce ți-l dorești? Link.

Mai multe detalii despre oferta Vodafone pentru iPhone 4S – aici.

Nu mai insist despre ce oferă iPhone 4S. L-am avut ocazional și nu la un review prelungit. Aduce un procesor dual-core tactat la 800 MHz, iOS 5, asistent vocal Siri, 3G cu viteze de download de până la 14.4 Mbps, cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p, peste 500.000 de aplicații disponibile în App Store.

Ne vedem pe acolo? :)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.