Apple

Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare (personal nu ma includ în această categorie) lansarea noului smartphone Apple. Că va fi iPhone 5 sau Noul iPhone, toţi fanii Apple în special, îşi pregătesc deja sacii de dormit pentru a sta la coadă în vederea cumpărării noului telefon Apple după ce acesta va fi lansat în data de 12 septembrie, dată când Apple va ţine o conferinţă de presă.

Din păcate, lansarea iPhone 5/Noul iPhone aduce şi o veste proastă pentru cei care sperau să îşi cumpere un iPhone mai vechi.  Se pare că Apple va retrage de la comercializare modelul iPhone 3GS, iar cele deja existente nu vor primi din păcate update-ul la iOS 6. De vină sunt resursele tehnice oferite de iPhone 3GS, care nu fac faţă noilor îmbunătăţiri prezente pe iOS 6.

Ca să înţelegeţi despre ce este vorba, iPhone 3GS dispune de un procesor single-core tactat la 600 MHz, în timp ce în zilele noastre există smartphone-uri cu procesoare quad-core tactate la 1,6 GHz. De asemenea, iPhone 3GS oferă doar 256 MB de RAM, comparativ cu 2 GB cât există în prezent. Totuşi, pentru cât de puţine oferă iPhone 3GS acesta se descurcă încă onorabil, chiar mai bine decât multe alte terminale cu hardware mai puternic.

Regele a murit. Trăiască regele !

Sursa: macrumors.com