Smartphone

Samsung GALAXY S5 a debutat oficial în țara noastră în cadrul zilei de ieri, într-un eveniment dedicat ce a avut loc la etajul 21 al hotelului Intercontinental. Mă așteptam la un show în stilul celui de anul trecut și așa a fost.

Amfitrioana evenimentului a fost Carmen Avram de la Antena 1. O știți pentru emisiunile sale de la PRO TV și Antena 1, emisiuni în care poveștile a diverse persoane sunt prezentate într-un stil unic, într-un mod plăcut de parcurs. Așa a început și lansarea lui GALAXY S5 cu povestea a 4 persoane: Cătălin Oprițescu / fotograf, Mihai Mareș / ghid montan, Andrei Tudose / ghid vocațional, Andreea Vasile / pasionată de fitness.

lansare-Samsung-GALAXY-S5 (8)

A urmat un spectacol de dans centrat pe 4 elemente din natură. Mai multe detalii găsiți în clipul de la final. Am înregistrat întregul eveniment și puteți vedea ce a pregătit compania sud-coreeană pentru presa românească.

Mai multe detalii legate de Samsung GALAXY S5 găsiți aici, despre Gear Fit și Gear 2, Gear 2 Neo. Găsiți GALAXY S5 la precomandă pe la diverse magazine online și în cadrul operatorilor telecom.

lansare-Samsung-GALAXY-S5 (17)

Prețurile fără semnarea unui contract sunt de 3150 – 3200 lei. Intră și în stocurile magazinelor din 11 – 15 aprilie 2014, despre Samsung Gear Fit, Gear 2 și Gear 2 Neo nu am primit detalii legate de preț și disponibilitate.  Am înțeles doar că Samsung Gear Fit urmează a debuta și în oferta operatorilor telecom (Orange, Vodafone și Cosmote).

Câteva fotografii de la evenimentul Samsung din 24 martie:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.