Diverse

Orange a pregătit o ofertă dedicată celor care folosesc cartelele preplătite. Oferta poate fi accesată atât de cei care folosesc o cartelă cât și de cei care-și cumpără un SIM cu număr. Bonusul constă în minute internaționale pe fix și mobil către țara preferată din Uniunea Europeană.

Pentru activarea acestei oferte trebuie făcut un apel la *100# pe ramura Uniunea Europeană sau din contul Orange, secțiunea Uniunea Europeană. La fiecare 30 de zile până pe 30 iunie 2014, clienții pot alege țara unde-și doresc minutele bonus.

La 6 euro credit / lună te alegi cu 3000 de minute în Orange, SMS-uri nelimitate în rețea, 150 minute naționale și internațioanle, 200 MB trafic de date și 150 minute internaționale pe fix sau mobil / bonus către țara aleasă.

Declarație oficială:

Prin promoția Orange PrePay ”distracție fără frontiere” ne dorim să le oferim tuturor utilizatorilor de servicii preplătite din România un beneficiu relevant și apreciat de foarte mulți dintre ei. Am remarcat un interes crescut al clienților PrePay pentru serviciul de voce internațional pe mobil, de aceea am creat special pentru ei o ofertă care să le aducă acest beneficiu.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay în cadrul Orange România.

Categorii: orangeretail

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.