Telefoane Mobile

LeEco ar urma să lanseze pe 11 aprilie smartphone-ul LeEco Le Max 3 (X920). Dacă până acum nu existau prea multe informaţii legate de acest device, iată că din senin au apărut aproape toate detaliile hardware, primele imagini şi chiar un hands-on.

Conform acestora vedem un LeEco Le Max 3 aproape identic cu generaţia anterioară din punct de vedere estetic, cu mici diferenţe în zona camerei foto. Mai multe site-uri de specialitate menţioneză prezenţa unui sistem dual pe spate, însă din ce observ pare a fi mai degrabă o singură cameră foto de 22.5 megapixeli (conform informaţiilor), un LED flash şi un senzor necesar realizării autofocusului prin tehnologie laser.

Din punct de vedere hardware LeEco Le Max 3 pare a dispune de un display de 6.3 inci cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, 4 GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare, cameră frontală de 8 megapixeli, baterie de 3700 mAh, scanner de amprente, difuzoare duale şi EUI 5.6 bazat pe Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare.

Nu sunt mari schimbări comparativ cu generaţia anterioară, iar faptul că aduce doar Android 6.0 Marshmallow este din start un mare minus. Preţul pentru versiunea de faţă ar urma să fie de aproximativ 320 dolari în China, însă nu văd de ce ai cumpăra noul device când LeEco Le Max 2 costă doar 189.99 dolari (link de achiziţie) şi este asemănător.

Sursa: androidpure.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.