Solutii Lenovo Edu Hardware

Portofoliul de produse Lenovo include extrem de multe produse și servicii, iar cele destinate educației primesc certificarea „Edu”, ca urmare a proceselor de testare interne. Sunt incluse în acest segment  notebook-uri, desktop-uri, tablete, dispozitive de comunicare și prezentare, precum și aplicații software și servicii dedicate.

Laptopurile Lenovo recomandate pentru educație sunt dispozitive robuste, construite pentru a face față provocărilor de orice tip. Testele prin care trec aceste notebook-uri garantează că vor rezista împotriva căderii/șocurilor, prin sticla rezistentă a ecranului LCD, porturile ranforsate, protecția la vărsarea accidentală a lichidelor și benzile de amortizoare din cauciuc.

Notebook-urile Lenovo certificate Edu sunt reprezentate de cele din gama ThinkBook, seriile ThinkPad E și ThinkPad L, precum și Lenovo V14.

Pe partea de tablete, Lenovo Tab M10 vine la un preț competitiv și se remarcă prin construcția robustă, tehnologia cu recunoaștere facială și funcția Kids Mode.

Sistemele desktop Lenovo ce sunt recomandate mediului educațional sunt reprezentate de ThinkCentre M70q Tiny, un mini PC cu certificare pentru 10 cerințe de grad militar pentru durabilitate, și ThinkCentre AIO Neo 30, un All-In-One desktop ce integrează funcții SMART pentru a îmbunătăți
videoconferințele.

Produsele Lenovo dedicate teleconferințelor și care permit o colaborare extinsă și rapidă între profesori și elevi, sunt cele din gama ThinkSmart Core Kit, soluții complete de comunicații unificate certificate pentru Teams Rooms, Zoom și Google Meet, și serviciile Hybrid Classroom Collaboration.

Lenovo ThinkSmart Core Kit

Lenovo ThinkSmart Core Kit.

Oricare dintre produsele Lenovo Edu poate veni suplimentar cu servicii Accidental Damage Protection (ADP) – Protecția împotriva daunelor accidentale. Este vorba despre un serviciu de protecție
împotriva daunelor accidentale, ce poate asigura economii semnificative în raport cu reparațiile neacoperite.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.