Telefoane Mobile

Pentru începutul anului viitor Lenovo pregăteşte noi “jucării” pentru pasionaţii de gaming. Dacă într-un articol anterior vă spuneam câteva cuvinte despre tableta de gaming Lenovo Legion Y700, acum aflăm noi informaţii despre Lenovo Legion Y90, un nou smartphone dedicat jocurilor.

Conform surselor actuale Lenovo Legion Y90 va fi lansat oficial chiar în prima zi din 2022, urmând a deveni primul smartphone lansat anul viitor.

Despre terminal nu ştim încă foarte multe, s-ar părea că acesta va veni cu un ecran de 6.92 inci E4 AMOLED cu rezoluţie FullHD+, rată de refresh de 144Hz, touch sampling rate de 720Hz şi suport pentru conţinut HDR. Cu un astfel de display este nevoie şi de un sistem de răcire pe măsură, unul despre care se spune că va putea duce cel puţin 30 de minute de gaming la un refresh rate de 120Hz fără a încălzi telefonul (temperaturi constante de sub 40 de grade Celsius).

La nivel hardware nu avem alte detalii, însă cu siguranţă ar trebui să ne aşteptăm la specificaţii premium, poate chiar la noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 (deşi şanse mai mari le are Qualcomm Snapdragon 888).

Sursa: gsmarena.com