Software

TikTok este un fenomen, oricât de mult ne-ar plăcea sau nu să recunoaştem acest lucru, iar cifrele nu fac decât să ne confirme succesul uriaş al acestei platforme sociale.

În 2020 TikTok a fost cea mai descărcată aplicaţie din lume, iar anul acesta reprezentanţii companiei au anunţat oficial că platforma a depăşit bariera de 1 miliard de utilizatori activi.

Sfârşitul de an ne aduce un nou record pentru TikTok, acesta devenind cel mai vizitat site web din lume. TikTok.com a depăşit toţi rivalii, inclusiv Google.com şi Facebook.com (liderii anteriori).

Iată care sunt cele mai vizitate 10 site-uri web la sfârşit de 2021:

  1. TikTok.com;
  2. Google.com;
  3. Facebook.com;
  4. Microsoft.com;
  5. Apple.com;
  6. Amazon.com;
  7. Netflix.com;
  8. YouTube.com;
  9. Twitter.com;
  10. WhatsApp.com.

Pentru 2022 ni se pregătesc noi surprize din partea TikTok, inclusiv un serviciu de livrare numit TikTok Kitchen. Acesta va debuta în luna martie în Statele Unite ale Americii, iar utilizatorii vor putea comanda cele mai virale feluri de mâncare existente pe platformă.

Sursa: blog.cloudflare.com

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.