Smartphone

Zvonurile despre Lenovo Legion Y90 se înmulţesc, semn că putem număra zilele până la prezentarea oficială. Bine, chinezii pot număra zilele, pentru că sunt şanse destul de mici ca acest smartphone să ajungă prin Europa.

Chiar şi aşa acest Lenovo Legion Y90 ne ajută să vedem ce aşteptări sunt pentru modelele de gaming din 2022, iar acestea par a fi destul de ridicate.

Conform unor noi surse aflăm că viitorul smartphone de gaming al celor de la Lenovo va veni cu un ecran AMOLED de 6.92 inci cu rezoluţie FullHD+, rată de refresh de 144Hz şi touch sampling rate de 720Hz, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 cu Adreno next-gen GPU, până la 18 GB RAM LPDDR5, până la 512 GB spaţiu de stocare UFS 3.1 şi o baterie de 5500 mAh cu încărcare rapidă la 68W.

Din informaţii anterioare aflam că Lenovo Legion Y90 va avea două guri de ventilaţie utile în răcirea internă, sistem de răcire pe bază de lichid, 4 butoane shoulder cu feedback haptic, două zone tactile capacitive pe spate şi difuzoare stereo duale.

Iniţial se zvonea că lansarea oficială va avea loc pe 1 februarie, însă rămâne de văzut dacă rămâne astfel.

Sursa: gsmarena.com