Xiaomi are o întreagă pleiadă de produse sub numele său. Discutăm despre un așa-zis ecosistem format alături de alte companii partenere. Veți găsi folosit brandul Xiaomi pe tot felul de produse și doar unele sunt 100% fabricate de către brandul chinez.

Pe de altă parte, GeekMall este un magazin online specializat în importul de produse Xiaomi (mai sunt și alte branduri în portofoliu, dar Xiaomi ocupă un loc important). Mi-a fost destul de ușor să găsesc 5 gadgets utile.

1. Radiator Xiaomi de 2200W cu Wi-Fi; 👈🖱️

Nici nu știam că Xiaomi vinde așa ceva. L-am descoperit într-un articol scris de un prieten.

Ce este interesant?

  • Are Wi-Fi și îl poți controla din aplicația Mi Home;
  • Dispune de  6 moduri de încălzire presetate: 18, 20, 22. 24, 26 și 28 grade Celsius + timer la 1, 3, 5 sau 12 ore;
  • uscător de rufe integrat;
  • compatibil cu Mi Ai Speaker, Google Assistant și Alexa.

2. Boxă inteligentă Xiaomi AI Smart Speaker; 👈🖱️

Mi se pare o alternativă de luat în călcul de către cei interesați de o boxă pe care să o controleze cu Google Assistant. Este mai puternică față de Nest Mini și cu multă tehnologie integrată (difuzor de 12W și diametru difuzor de 6.35 cm, codec audio DTS, 2 microfoane încorporate, conectivitate asigurată de bluetooth și Wi-Fi).

3. Dozator automat de săpun spumă / Xiaomi Foaming Soap Dispenser; 👈🖱️

Pot fi cumpărat și rezervoare dedicate de săpun spumă pentru dozatorul automat (săpun parfumat cu extract de plante naturale LMR din Franța). Are o capacitate de 320 ml și ar fi suficient pentru 400 utilizări. Încorporează un senzor infraroșu ce recunoaște când vei ține mâna sub dozator.

4. Prelungitor Xiaomi cu trei prize Schuko și 3 porturi USB; 👈🖱️

Din păcate lipsește și partea de smart, de monitorizare a consumului de energie și control de la distanță. Are protecție la suprasarcină, trei prize Schuko și trei porturi USB pentru a alimenta până la 6 dispozitive.

5. Baterie externă Xiaomi Mi Wireless de 10000 mAh; 👈🖱️

Este o baterie externă de 10000 mAh cu port USB clasic și USB Type-C, încarcă la 18W pe fir și 10W în mod wireless. Poți să încarci mai multe dispozitive în același timp (până la trei: unul pe USB, altul pe USB Type-C și al treilea în mod wireless).