Telefoane Mobile

Lenovo Mobile a publicat pe pagina sa oficială de Weibo o filmare de 10 secunde prin intermediul căreia vedem detaliile unui smartphone cu ecran flexibil. Interesant este că producătorul chinez menţionează în descrierea clipului luna octombrie, semn că lansarea acestui device s-ar putea realiza chiar săptămânile următoare.

Nu avem alte detalii, însă dacă ar fi să analizez puţin cele câteva secunde video cu prototipul de smartphone cu ecran flexibil aş avea putea face o caracterizare în doar două cuvinte: urât şi inutil. Dacă l-aş adăuga şi pe al treilea, scump (cel mai probabil), cred că aş fi deja cârcotaş.

Înţeleg că este vorba de avans tehnologic şi că acesta este doar un prim pas, dar la prima vedere pare a fi foarte fragil (cel puţin zona flexibilă) şi destul de incomod în utilizare.

Sper totuşi să mă înşel, iar Lenovo şi ceilalţi producători care lucrează la astfel de produse să aibă succes comercial.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: lenovo

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.