Televizoare

În urmă cu mai bine de o săptămână aflam oficial că Allview îşi pregăteşte intrarea într-o nişă nouă, cea a televizoarelor. Acestea vor fi atât clasice, cât şi smart, iar lansarea oficială va avea loc în primele zile din octombrie.

Noile informaţii ne confirmă faptul că televizoarele Allview vor beneficia de avantajele oferite de asistentul vocal în limba română AVI. Utilizatorii vor putea controla televizoarele de pe smartphone-uri prin comandă vocală, astfel vor putea alege un film sau un post de ştiri prin viu grai.

Noua interfaţă va permite vizualizarea rapidă a programului TV, alegerea unui post TV, selectarea unui film sau chiar a unui videoclip existent. AVI va răspunde la solicitări de genul: Ce filme de comedie sunt în seara asta la TV ? sau “Redă muzică românească pe televizor !” 

Cred că noile televizoare Allview vor acoperi o zonă extinsă de preţ, atât din zona de buget, cât şi din cea high-end.

Categorii: allview-brands

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.