Smartphone

Lenovo are ambiții mari în domeniul telefoanelor mobile. De-a lungul timpului s-a discutat mult despre intențiile companiei chineze. Pe lista de achiziții erau trecute BlackBerry sau Nokia, dar uite că acum s-au reorientat spre NEC / producător japonez de telefoane.

Apropo, Lenovo este no. 2 mondial în producția de PC-uri și este logic ca ei să găsească un exit către telefoane mobile și tablete după ce PC-urile au intrat într-un oarecare regres / netbook-urile aproape că au dispărut, cererea de laptopuri și desktop pc nu mai este pe un trend pozitiv așa pronunțat.

NEC fabrică 4 milioane de unități pe an. Nu este o valoare care să impresioneze, dar cred că Lenovo se pregătește pas cu pas în abordarea pieței de telefoane mobile.

Sursa: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.