Telefoane Mobile

Lenovo are ambiții mari în domeniul telefoanelor mobile. De-a lungul timpului s-a discutat mult despre intențiile companiei chineze. Pe lista de achiziții erau trecute BlackBerry sau Nokia, dar uite că acum s-au reorientat spre NEC / producător japonez de telefoane.

Apropo, Lenovo este no. 2 mondial în producția de PC-uri și este logic ca ei să găsească un exit către telefoane mobile și tablete după ce PC-urile au intrat într-un oarecare regres / netbook-urile aproape că au dispărut, cererea de laptopuri și desktop pc nu mai este pe un trend pozitiv așa pronunțat.

NEC fabrică 4 milioane de unități pe an. Nu este o valoare care să impresioneze, dar cred că Lenovo se pregătește pas cu pas în abordarea pieței de telefoane mobile.

Sursa: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.