Smartphone

Atenția tuturor este concentrată către HTC One ce va debuta și pe plan local din a doua parte a lui aprilie, deja se află în precomandă pe la unele magazin online. Au apărut informații neoficiale conform cărora HTC One X va primi Android 4.2.2 și Sense 5 din iunie sau iulie 2013.

În acest moment, HTC One X rulează Android 4.1.21 Jelly Bean și Sense UI 4+. HTC a declarat la un moment dat că Sense 5 va sosi și pe HTC One X, One X+, HTC Butterfly, HTC Droid DNA și HTC One S.

Mi se pare că ar veni destul de târziu. HTC One X a fost vârful lor de gamă pe 2012. Din a doua parte a lui mai 2013 este așteptat Android 5.0 Key Lime Pie și One X ar fi în continuare cu un pas în spate. Presupun că mai multe detalii oficial vor veni cât de curând și mi se pare logică portarea lui 4.2.2 pe One X și pe cât mai multe telefoane HTC cu Android 4.1 Jelly Bean, nu trebuiesc făcute prea multe modificări față de software-ul integrat.

Sursa: GottaBeMobile.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.