Telefoane Mobile

Atenția tuturor este concentrată către HTC One ce va debuta și pe plan local din a doua parte a lui aprilie, deja se află în precomandă pe la unele magazin online. Au apărut informații neoficiale conform cărora HTC One X va primi Android 4.2.2 și Sense 5 din iunie sau iulie 2013.

În acest moment, HTC One X rulează Android 4.1.21 Jelly Bean și Sense UI 4+. HTC a declarat la un moment dat că Sense 5 va sosi și pe HTC One X, One X+, HTC Butterfly, HTC Droid DNA și HTC One S.

Mi se pare că ar veni destul de târziu. HTC One X a fost vârful lor de gamă pe 2012. Din a doua parte a lui mai 2013 este așteptat Android 5.0 Key Lime Pie și One X ar fi în continuare cu un pas în spate. Presupun că mai multe detalii oficial vor veni cât de curând și mi se pare logică portarea lui 4.2.2 pe One X și pe cât mai multe telefoane HTC cu Android 4.1 Jelly Bean, nu trebuiesc făcute prea multe modificări față de software-ul integrat.

Sursa: GottaBeMobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.