Lenovo a lansat o flotilă de tablete cu Android. Printre acestea se află și prima tabletă din programul Android Oreo Go Edition. 

Știți că Android Go Edition este un software dezvoltat direct pentru smartphone-urile ieftine cu specificații modeste și include o sumă de aplicații optimizate să consume cât mai puțin resurse.

Lenovo Tab E7 costă 70 dolari / presupun că în jur de 70 euro în Europa. În această sumă aduce un ecran TN de 7 inch cu rezoluție 1200 x 600 pixeli, procesor MediaTek MT8167 quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD, cameră principală de 2 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli, baterie de… 2750 mAh ce în opinia Lenovo ar oferi 5 ore de autonomie! Debutează în SUA prin octombrie.

Avem câteva combinații de mare angajament: ecran TN, rezoluție liliputană, procesor învechit, 1 GB RAM și o baterie ce nici pe un telefon de 5 inch nu ar face mare lucru. În jurul a 330 lei nu găsești cine știe ce tabletă de 7 inch.

Cred că ar fi util din partea Google și a companiilor partenere să mizeze pe produse care să ofere o experiență de utilizare decentă. Aș fi gândit o tabletă entry-level de 150 – 200 euro cu hardware decent, nu știu dacă vă mai aduceți aminte de linia de tablete Nexus. Hardware decent și tabletă de tip best-buy? Exemplu aici.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.