Lenovo a lansat o flotilă de tablete cu Android. Printre acestea se află și prima tabletă din programul Android Oreo Go Edition. 

Știți că Android Go Edition este un software dezvoltat direct pentru smartphone-urile ieftine cu specificații modeste și include o sumă de aplicații optimizate să consume cât mai puțin resurse.

Lenovo Tab E7 costă 70 dolari / presupun că în jur de 70 euro în Europa. În această sumă aduce un ecran TN de 7 inch cu rezoluție 1200 x 600 pixeli, procesor MediaTek MT8167 quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD, cameră principală de 2 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli, baterie de… 2750 mAh ce în opinia Lenovo ar oferi 5 ore de autonomie! Debutează în SUA prin octombrie.

Avem câteva combinații de mare angajament: ecran TN, rezoluție liliputană, procesor învechit, 1 GB RAM și o baterie ce nici pe un telefon de 5 inch nu ar face mare lucru. În jurul a 330 lei nu găsești cine știe ce tabletă de 7 inch.

Cred că ar fi util din partea Google și a companiilor partenere să mizeze pe produse care să ofere o experiență de utilizare decentă. Aș fi gândit o tabletă entry-level de 150 – 200 euro cu hardware decent, nu știu dacă vă mai aduceți aminte de linia de tablete Nexus. Hardware decent și tabletă de tip best-buy? Exemplu aici.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.