Notebook

Lenovo ThinkPad X1 Carbon reprezintă cel mai ușor ultrabook de performanță înaltă de 14 inch, prin care compania chineză marchează cota de 100 de milioane de laptop-uri din seria ThinkPad.

Această a treia generație a lui ThinkPad X1 Carbon a fost dezvăluită astăzi la CES 2015 alături de alte produse Lenovo, cum ar fi monitorul ThinkVision X24 și o sumă de gadget-uri încadrate în seria ThinkPad Stack.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon dispune de un ecran FullHD de 14 inci, integrează procesoare Intel Core din cea de-a cincea generație, iar interfața de conectare a SSD-urilor este de tipul PCI express. Prin această ultimă tehnologie, Lenovo promite o viteză de accesare a discului cu 80% mai mare.

Ultrabook-ul se prezintă cu o carcasă de carbon prin care reușește să aducă greutatea totală sub 1.3 kg, dar în același timp noul Lenovo ThinkPad X1 Carbon promite o baterie cu o durată de viață sporită.

Noul Lenovo ThinkPad X1 Carbon va fi disponibil din ianuarie 2015 la un preț recomandat ce pornește de la 1249 dolari.

Categorii: lenovonotebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.