Smartphone

Microsoft nu a renunţat încă la telefoanele clasice şi a lansat două noi terminale: Nokia 215 şi Nokia 215 dual-sim. După cum puteţi vedea pentru această categorie, cei de la Microsoft folosesc în continuare denumirea de Nokia.

Nokia 215/215 dual-sim sunt telefoane identice din toate punctele de vedere, mai puţin numărul de sim-uri suportate. Terminalele dispun de un display de 2.4 inci cu rezoluţie de 240 x 320 pixeli, conectivitate 2G şi EDGE, Bluetooth 3.0, radio FM, cameră foto VGA, baterie de 1.100 mAh ce promite o autonomie de peste 29 de zile varianta single-sim / 21 de zile varianta dual-sim în stand-by şi suport pentru card microSD de până la 32 GB.

Nokia-215_

Nokia 215/215 dual-sim utilizează un sistem de operare propriu şi oferă acces la internet prin intermediul browserului preinstalat Opera Mini. De asemenea, telefoanele au preinstalate aplicaţii precum Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Bing Search sau MSN Weather.

Preţul de comercializare pentru cele două device-uri este identic, 29 de dolari. Acestea vor fi disponibile la comandă pentru anumite ţări din Europa, Africa sau Asia.

Sursa: Microsoft.com